Pixel sign PLAY

Nadat een klant het pixelbord  van “Ons Cafe” had gezien, was hij meteen verkocht. 
Hij gaf aan dat hij voor café “de 3 Gezusters” ook een pixelbord wilde bestellen om bij zijn speel automaten te hangen. Uiteraard is dat bij Magiclights mogelijk. 

De letters waren al reeds aanwezig. Daarom konden we in de bestaande letters de door ons geleverde LEDS monteren en hebben we alles zorgvuldig geprogrammeerd. 
Wanneer u een bezoek aan “de 3 Gezusters” in Groningen brengt, dan kunt u niet om deze eyecatcher heen. Het is een lust voor het oog. 

Wilt u ook zo’n eyecatcher in uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bekijken.

Halloween carwash!

We werden gebeld door Niels autowas uit Assen met de vraag of wij voor halloween wat voor hun konden betekenen. Deze uitdaging hebben we met 2 handen aangegrepen met een succesvol resultaat afgerond.
Auto's werden gedetecteerd met een sensor welke vervolgens een lichtprogramma startte die met de auto door de gehele wasstraat mee liep.
of er nou 1 auto in de wasstraat was of 5! het maakt niks uit, elke auto had een meelopende lichtshow! en met de combinatie van mooie decoraties, een goede samenwerking en een hoop enthousiaste mensen, was het een geweldig succes! 

Leeftijdsbord

Wanneer er iemand jarig is, en dan met name 30 of 50 dan kunt u dit prachtige leeftijdsbord voor die gene regelen.
Wij kunnen dan de leeftijd aanpassen, en de naam er in zetten of een korte spreuk. kan naar wens geprogrammeerd worden.
overdag en s'nachts leesbaar en u kunt er niet omheen als u er langs komt. hij valt zeker weten op! 

truss carre

We hebben Tegenwoordig ons eigen carre in bezit, de foto zegt het al. een constructie bestaande uit truss, veilig en snel maar ook een lust voor het oog.  deze is in zeer variabele maten te realiseren.

Ballonnenbogen en Ballonnen pilaren met LED

wilt u iets unieks op uw feest? vraag naar de mogelijkheden met ballonnen met led! Wij zijn de enige in het noorden met LEDverlichte ballonnen bogen en pilaren. uiteraard speciaal voor u op maat met natuurlijk een lichtshow op maat. alles is mogelijk, van 1 boog tot wel 10 bogen of pilaren achter elkaar die allemaal op elkaar afgestemd en geprogrammeerd zijn! 

Speciale Ledborden op aanvraag.

Wanner u opzoek bent naar iets unieks kunnen wij dat voor u realiseren.
Zoals op de foto, speciaal voor het TT Festival in Assen hebben we niet 1 maar 2 LED borden gemaakt voor ons café. Uniek en een ware eyecatcher omdat deze vanaf het einde van de straat zo goed zichtbaar waren dat uw blik er gewoon naartoe word getrokken! en dat voor een feest van 4 dagen.
We maken zowel tijdelijke als permanente Objecten met led.

Halloween

Speciaal voor een Halloween avond, een waar spookhuis mee genomen! Met een grote noodknop waar de bezoekers op konden drukken waarna ze met een hoop geweld aan verlichting rook en kabaal werden verrast!

Uw Project?

We zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en vol ideeën om voor u iets unieks neer te zetten!